Ajánlások, Kérdések és válaszok

Ajánlások

Kérdések és válaszok

1. Miért is lehet valakinek szüksége erre a termékre?
Az autók üvegei (a szélvédőt kivéve) csak az UVB ellen nyújtanak védelmet. Az kimutatott tény, hogy az igazán káros hatások az UVA sugaraknak köszönhetőek, de az UV védő fólia ezek ellen is 99,9%-os védelmet biztosít.

2. Miért szeretne valaki UV védő fóliát az autójára és nem hagyományos fóliát?
Sokan egyáltalán nincsenek megbarátkozva a fóliázással, mert azt sötétnek tartják. Ők szinte láthatatlan védelmet kívánnak. Az UVShield 78% látható fényáteresztési értékkel bír, ezáltal szinte teljes mértékben átláthatóak maradnak az üvegei. Mindezen túl ez a színárnyalat megfelel a törvényi előírásoknak.

3. Miért fontos az, hogy a fólia 99,9%-os és ne csak 99%-os védelmet biztosítson?
Ha valaki bármennyire is érzékeny a napra, a legmagasabb fokú védelmet igényli. A LLumar UV védő fóliák 99,9%-os UV védő képessége egy szélesebb hullámhossztartományt fed le, mint más filmek.

4. Ugyanolyan hővédő képességgel rendelkezik a LLumar UV védő fólia mint más, sötétebb típusok?
Nem, mivel a magas fényáteresztő képesség természetes velejárója az alacsonyabb fokú hő illetve vakítás védelem.

5. Mennyi az élettartama?
Az LLumar UV védő fóliák garancia intervalluma függ a kiválasztott fólia típusától A környezeti viszonyok függvényében a film UV elnyelő képessége csekély mértékben változhat az élettartama alatt. Azon személyek számára, akik valamilyen betegségben szenvednek, vagy UV érzékenységük van, érdemes 3 évente ellenőriztetni a fólia paramétereit. A garancia természetesen nem terjed ki a fólia cseréjére, ami az UV elnyelő képességének változása miatt esedékes.

6. A fólia megvédi az autó belsejét a kifakulástól?
Teljes mértékben semmilyen fólia nem képes meggátolni a fakulást. A fakulás egy kémiai folyamat, a hő, a fény és az UV kombinációjának hatása. Ennek ellenére a LLumar UV védő fólia az autó belsejének élettartamát jelentősen megnöveli.

7. Miért kerül többe a speciális LLumar UV védő fólia a többi fóliánál?
Mivel igen nehéz ilyen magas szintű UV védelmet előállítani magas fényáteresztő képesség és jó optikai tisztaság mellett.

8. Lehetnek orvosi panaszaim a termékkel szemben? Nem. Ez azzal indokolható, hogy a bőrrák és egyéb rákos megbetegedések kialakulásában sok egyéb tényező is szerepet játszik. A fólia UV elleni védelme megbízható és jól alkalmazható.